2017. július 20., csütörtök

Potlesk pre Navrátila. Na olomouckom krídle zase lieta "motorová myš"

Nielen že sa opäť vydal na maximum, krídelníka útočník Sigmy začal sezónu tak, ako sa od neho očakáva - k fyzicky náročnej hre pridáva kvalitu vpredu. Chce (sa) pripomenúť, prečo o neho pred dvoma rokmi stála Sparta. V prvom kole v Tepliciach okrem typického nasadenia zásoboval spoluhráčov presnými pasmi, lenže sám dve šance zahodil. Aj tak po remíze bet365 bonus href="https://www.dropshots.com/maya85/date/2017-07-10/02:20:21">bet365 mobil 2: 2 dostal od MF DNES dvojku (hodnotené ako v škole) a bol najlepším sigmákem.

Rovnako ako v sobotu s Příbrami, kedy poslal Hanák do vedenia: nabehol si na lob Halenár medzi stopery az prvej ľavačkou priehlavkom upratal loptu k prave j žrdi. Nechytateľnou záležitosť. Ešte predtým nepodarenú hlavičkou - balon sa mu zviezol na rameno - trafil tyčku.Za jedna mínus! Lenže Příbram stav otočila a po prehre 1: 3 nemohol mať 25-ročný technik dobrý pocit. "Gól je úplne jedno, je k ničomu, keď sme prehrali."

mračil sa, lebo kým v Tepliciach bod Olomouc získala v nadstavenom čase, s Příbrami ho po rohu v 92. minúte stratila. "Čo na to povedať, no…Nezodpovednosť v defenzívnej činnosti a hlúpe dva góly, ktoré sme so šťastím dali v Tepliciach, sa nám teraz vrátili." Domáce obnovená premiéra v najvyššej súťaži tak navrátila a spol. výdatne zhorkla. "Je to veľa zlý.


Proste chyba. "

V čom bet 365 bola najväčšia ťažkosť? "Hrali sme dobre, ale posledných p� �tnásť minút sme prestali, oni sa dostali do tlaku. Všetko nakopávali na Bednářa, nemali takmer medzihru, spoliehali sa na dlhé balóny.On je výborný hráč, ktorý robí problémy všetkým bekov, "chválil dvougólového zabijaka. "Ale bavíme sa, že si máme štandardky postrážiť a dostaneme z nej gól na 1: 2, to je trestuhodný!"

Sigma bet365 stavky na individuálne chyby doplatila. Ako pri strate lopty Halenár a vyrovnanie Bednářa, ktoré hostí naštartovalo. "Stratíme síce balon na veľkým vápne, ale to sa musí na polovici prerušiť. Toto je trestný. Ešte sa na to pripravujeme, nech si Bednářa postrážime. A tak to pokazíme, "nechápal Navrátil.

Pritom Sigma dopredu hrá aj vďaka nemu rýchly nápaditý futbal, avšak dozadu nestíha. "Nevyužili sme šance, to je síce podstatný, ale podstatný bolo aj udržať nulu. To sa nám jednoducho nepodarilo.Gól sme dali a povedali si, že keď ho dáme, že budeme hrať zodpovedne zozadu, a to sme nezvládli, "vidí priestor na zlepšenie pred duelom na Bohemce.

Sám však ťažko môže pre úspech tímu urobiť viac.

bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése