2017. április 16., vasárnap

Hovoriť Kone: Coneygree v Vautour rozprávanie plus najlepšie stávky na štvrtok

Pristihol som sa trochu naježil, keď čítam slová Sara Bradstock, od Coneygree tábora, posúdenie prípadnej námietky, ak jej kôň sa mal obrátiť v Kempton svoje kráľa Jiřího. "Vautour vyskočil tak zle vľavo na Ascote by ste si mohli myslieť, že by chcel ísť ľavák a určite na tom horizonte by vám nevadilo brať ho," ona je citovaný v závodných tipov Racing Post.Horse: štvrtok 10 decembra Čítajte viac

To je celkom osviežujúce prístup, vzhľadom k tomu, ako neochotný väčšina tréneri majú nájsť chybu s koňmi iných ľudí. Ja nechcem brániť nikomu hovoriť ich myseľ.Ale v skutočnosti, prečo sa vyzdvihnutie na Vautour, eh?

Nie, to nebol tak pôsobiv ý ako on by mohol byť v Ascote druhý deň, ale to bolo jeho prvé jazda po stáročia a bol veľký ako dom , Ja by som šťastne staviť, že bude oveľa lepšie, aby sa od neho nabudúce, a to aj keď sa snažím, aby mi Vautour-láska pod kontrolou, on určite ešte ceny ako jeden z najzaujímavejších mladých stíhačov okolo.

Spomínam si užívať proti sľubného mladého prenasledovateľ, pretože dostal prevrátil na kurzy, okolo Ascot na začiatku sezóny. To sa ukázalo byť drahá chyba, pretože bol Best Mate a vyhral ďalšie tri zlaté poháre.Nesúďte Vautour na svojom prvom spustení tejto sezóne.

David Dennis je zaujímavý tréner a podotýkam, najmä jeho 18% záznam s handicapom stíhačov, generovanie zisku o 21% na obrate. On pole Rebel Benefit (2,10) pod Sam Twiston-Davies na Taunton dnes.

Tento siedmich-ročný je nevlastný brat k Rebel Rebellion, ktorý bežal v Grand National na 43lb vyššej známky ako je jeden z ktorého Rebel Benefit robí jeho handicap debut dnes. Je to úplný brat Touch of Steel, ktorý vyhral trikrát z piatich handicap prekážok, aj keď na skromné ​​úrovni.

Rebel Benefit vyhral jeho posledné dva body v Írsku na jar, potom mal pár sa točí cez prekážky v júni.Bol dobre držal, ale pretože skončil tretí v oboch prípadoch, to mu bolo pridelené handicap značku na zadnej strane iba dvoch behov podľa pravidiel a teraz pokračuje cez ploty.

Iste, Rebel Benefit bude lepší ako táto počiatočné hodnotenie. Kurzom 8-1 a s atraktívnym džokejom rezervácie, nebudem čakať, aby zistil, či je to k ničomu v nádeji, že zálohovanie ho nabudúce. V súčasnej dobe môže byť veľmi dobre ten deň.

V nasledujúcom handicap prekážky, vezmem 4-1 o Doctor Pozrite sa tu (2,40), ktorý sa zdalo, že vyhodiť do povetria na jeho Exeter znovuobjavenie po jazde na fore.

Pick z Chelmsford karty môžu byť Pactolu s (5.40), v nádeji, že nebude minulý týždeň vyhodiť štart tak zle, ako v Wolverhampton, keď sa nejakým spôsobom získal tak ako tak.On je 7-2 s Oisin Murphy je najviac high-profil jazdec on mal od spring.Tipping súťaže, deň štyri

Naša víťazmi doteraz:

Lákavé 7-1

Itstimeforapint 11-4

Volunteer Point 7-2

apríla Dusk 2-1

nadočnicovými 25-1

prechodné Bay 5-2

Valid Point 8-1

Truckers Highway 3-1

Trimoulet 11-2

A náš vodca je. , .

…kto má lákavé, apríl zotmení a platný bod.Má praktický náskok pred hwjb01 (+7.75) a Topspeedspurs (+7.50)

V súčasnej dobe by sme chceli svoje tipy, prosím, pre tieto preteky: .. 2.10 Taunton, 2,40 Taunton, 3,00 Warwick

Tento týždeň budeme ponúkať druhú šancu vyhrať kópiu Racing Post výročnej 2016, kde nájdete 208 farebných strán za najlepšiu písanie a fotografovanie z denn� �ka Racing. Že reklama sľubuje "momenty na pokladu a neobvyklé príbehy roka, plus tešíme na vrchole vyhliadky na rok 2016". Ak nevyhráte, môžete si kúpiť kópiu tu.

Ako vždy, náš majster bude tipař, ktorý sa vracia najlepší zisk na pomyselných koly úrovni 1 £ na štartovej cenu na našich menovaných závodoch, z ktorých bude existovať tri každý deň až do piatku.Non-bežci sa počítajú ako porazení. Ak ste sa tento týždeň nezúčastnili, môžete tak urobiť dnes, ale začnete na -9.

V prípade rovnosti na konci týždňa bude víťaz Byť tipter, ktorí z tých, ktorí sú viazaní na najvyššie skóre, vyslali svoje tipy najskôr v posledný deň.

Veľa šťastia!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése