2017. április 10., hétfő

Nick Kyrgios ospravedlňuje za Stan Wawrinka komentármi po ATP pokút ním 10.000 dolárov

Nick Kyrgios bol pokutovaný $ US10,000 ($ A13,550) po Courtside mikrofóny chytil ho sánkovanie Stan Wawrinka počas zápasu v Kanade, a môže čeliť ďalšiu akciu z ATP.

Krátko potom združenie vo štvrtok oznámil, že sa rafinácia austrálskeho cez incident, Kyrgios robil verejné ospravedlnenie na Facebooku s tým, že robil poznámky "v zápale boja".

"rád by som, aby sa táto možnosť sa ospravedlniť za pripomienky, ktoré som urobil počas zápasu v noci vs Stan Wawrinka.Nick Kyrgios je zneužívanie Stan Wawrinka ukazuje, že ich potrebuje pomoc | Kevin Mitchell Viac

"Moje pripomienky boli vykonané v zápale boja a bol neprijateľný na mnohých úrovniach.Okrem súkromného ospravedlnenie som urobil, chcel by som, aby sa verejne ospravedlnil rovnako. Beriem plnú zodpovednosť za svoje činy a mrzí, čo sa stalo. "

V priebehu druhého kola Rogers Cup zápase v Montreale v stredu Kyrgios, 20, spojené panujúcej Australian a French otvorený víťaz s dospievajúcou austrálsky hráč Thanasi Kokkinakis.

"Kokkinakis buchol svoju priateľku.Ospravedlňujem sa, že vám povedať, že kamarát, "povedal Kyrgios polke druhej sady.

Vo štvrtok Krygios bol vypískán davom pred a po jeho 7-5, 6-3 prehra Američan John Isner, as svet číslo 1, Novak Djokovic, tiež nadviažu do celej záležitosti.

Djokovič, blízky priateľ Wawrinka, povedal Kyrgios si zaslúži byť potrestaný.

"Niektorí hráči majú problémy ovládanie seba na ihrisku. Niekedy, keď idete cez emocionálne výzvy, to vykĺzne z úst, "povedal Djokovič. "Ale na druhú stranu, je tu žiadne ospravedlnenie za to, čo pove dal."

"On bol pokutovaný, si to zaslúžil," povedal Djokovič. "Myslím, že to bude poučiť v tvrdej ceste.Dúfajme, že sa to nestane sa mu nič viac.

"Chápem, že každý hráč prechádza určitými záchvaty hnevu, emočné výkyvy v priebehu zápasu. Vo veľkom boji a na tejto úrovni, chápem.

"Ale nie je to tak, povedal by som, spravodlivé, a to je neospravedlniteľné riadiť svoje záchvaty hnevu na svojho súpera, a to najmä pre niekoho, kto nie je ani tam . "

Wawrinka rozviedol s manželkou Ilham na začiatku tohto roka a od tej doby bol romanticky spojený s Croatian teenager Donna Vekićová.

sa objavil svet No.5, že nebude počuť poznámky v tej dobe , ale rozpútal po zápase, vyhral Kyrgios 6-7 (8-10), 6-3, 4-0 po Wawrinka odišiel s zranenia chrbta.

"je mladý, ale to nie je ospravedlnenie .. [každý zápas, sa chová veľmi zle, "povedal novinárom Wawrinka vo francúzštine.

" Problém je v tom, že nie je len správať zle voči sebe, keď sa chová zle k ľuďom okolo seba, ostatní hráči, lopta deti, rozhodca

"naozaj dúfam, že ATP bude mať zásadné kroky proti nemu tentoraz."

Potom, čo zápas Wawrinka tweeted: ". čo bolo povedané by som nepovedal môjmu najhoršiemu nepriateľovi.Do [zhrbení] natoľko nízka, je nielen neprijateľné, ale aj neuveriteľné. "

Wawrinka volanie po sankciách proti Kyrgios bola zodpovedaná tenisového zväzu vo štvrtok.

" ATP oznámila že Nick Kyrgios bola uložená pokuta do výšky maximálne na mieste $ 10,000 za urážlivé komentáre on robil Stan Wawrinka počas svojho druhého kola zápasu na Rogers Cup v Montreale v Kanade, "vyhlásenie zo združenia povedal.

Dodala, že "ďalšie sankcie môžu prísť", pretože ATP stále preskúmava záležitosti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése