2017. április 18., kedd

Hokejová sobota: Do KHL se vrátí Lada Togliatti

Český hokejista ve službách HC Davos Petr Tatíček dostal sedmizápasové distanc ve švýcarské nejvyšší soutěži za sotenie do čárového rozhodčího.

Kromě zastavení činnosti musí útočník zaplatit pokutu ve výši 1500 švýcarských franků. Rozhodl o tom disciplinární soudce nejvyšší švýcarské soutěže Reto Steinmann.

Tatíček odstrčil v zápase číslo dvě čtvrtfinálové série čárového arbitra, když se pokoušel poprat s Mick Dupontel z Klotenu.

Arbiter mu stál v cestě a po odsunutí spadl na led, ale nebyl zraněn. Po disciplinárním trestu může Tatíček nejdříve nastoupit v semifinále, pokud jeho tým postoupí.Davos před sobotním zápasem číslo tři vede ve čtvrtfinálové sérii nad Kloten 2: 0. Tatíček má pět dní na odvolání. Informace zveřejnil web hockeyfans.ch. Do KHL se vrátí Togliatti

Po čtyřech letech se do KHL vrátí Lada Togliatti.


Vedení nadnárodní soutěže, v níž působí i Slovan Bratislava, ještě začlenění Lady oficiálně nepotvrdilo, ale mluví se o něm jako o hotové věci. Už několikrát o tom informoval i šéf soutěže Alexander Medveděv.

Togliatti hrálo v Kontinentální hokejové lize do roku 2010, kdy se 21.června pro finanční problémy rozhodlo o přesunu týmu do Vyšší ligy. "Máme už dohodu s prezidentem KHL Alexandrem Medveděvem o draftové proceduře při skládání týmu," uvedl na Twitteru tiskový mluvčí ministerstva sportu Samarské oblasti Pavel Seščenko.

Lada Togliatti vyhrála v letech 1994 a 1996 ruský šampionát, třikrát byla vicemistre m. V roce 1997 triumfovala v Evropském poháru mistrů a v roce 2006 v Kontinentálním poháru. V sezóně 2013/2014 skončila ve Vyšší lize na 12. místě, v prvním kole play-off prohrála s Kuban Krasnodar 2: 4 na zápasy.Colorado podepsalo dvojici hokejistů

Vedení klubu NHL Colorado Avalanche prodloužilo o tři roky kontrakt s hokejovým útočníkem Johnem Mitchellem. Devětadvacetiletý sázky na Bet365 center je členem "lavin" od léta 2012, během necelých dvou sezón v týmu zaznamenal 43 bodů v 112 zápasech. Předtím působil v Torontu a New Yorku Rangers.

Kromě Mitchella se představitelé Avalanche dohodli na nové spolupráci is brankářem Retom Berry, který přišel do Denveru těsně před uzávěrkou výměn z Calgary. Švýcarský reprezentant podepsal s klubem Bet365-Klikněte zde rovněž tříletou smlouvu. Informaci přinesl portál tsn.ca.Kesler se zranil

Hokejový útočník Vancouveru Canucks Ryan Kesler bude pro vymknuté koleno chybět svému zámořského klubu minimálně dva měsíce. Zkušený americký centr, který je aktuálně druhým nejproduktivnějším hráčem mužstva, utrpěl zranění ve středečním duelu NHL s Winnipegem po kolizi s Jimem Slaterem.

Kesler je v probíhající sezoně s 22 góly nejlepším střelcem týmu. Kromě toho přidal v dosavadních 67 duelech i 18 asistencí.

Vancouveru už několik dní chybí pro zranění nohy i Švéd Daniel Sedin, termín jeho návratu je neznámý. Informaci přinesl webový portál televizní stanice TSN.

Sázení na Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése