2017. július 20., csütörtök

Tak predsa! Futbalová Jihlava na konci prípravy vyhrala, čaká ju Sparta

Finis corona opus!Latinskej porekadlo o tom, že koniec korunuje dielo, by si po tohtoročnej letnej príprave mali dať do svojho erbu vytesať prvoligoví jihlavští futbalisti.

Zverenci trénera klusácke po siedmich porážkach v rade (ak vynecháme povinné víťazstvo 9: 2 nad amatérov zo Žebětín), v ktorých nazbierali hanebné skóre 9:30, zvládli aspoň záverečný zápasový test pred novým ročníkom Synot ligy.

v sobotňajšej generálke na vlastnom ihrisku dvoma gólmi Murise Mesanovic a zásahy Pavla Dvořáka s Markom Jungrem porazili druholigovej Táborsko 4: 2.

"To víťazstvo je pre nás cenné," pripustil jihlavský kouč bet 365 Luděk bet365 bonus Klusáč ek. "V príprave sme mali veľa nevydarených výsledkov a pre zvýšenie sebadôvery pred ligou som rád, že sme vyhrali."

Na druhú stranu ani v sobotňajšom zápase Vysočina o svojich kvalitách príliš nepresvedčila.So súperom, ktorý v minulom ročníku Futbalové národnej ligy obsadil až šiestu priečku, sa trápila. "Na našej hre je ešte veľa nedostatkov," pripustil Klusáček. "Je vidieť, že tím sa naozaj dáva dohromady a zohráva sa."

Jihlavský kouč má po letných odchodoch hneď štvorica hráčov - Mateja Hybš (Sparta Praha, návrat z hosťovania), Tomáša Kučeru (Plzeň, hosťovanie) , Harisa harb (Trnava, hosťovanie) a Jana Klimenta (Stuttgart, prestup) - pre ťažkosti svojho tímu slová pochopenia.

"Je to logické. Adam Jánoš, ktorý s nami bol celú jar, prišiel až na sústredenie do Rakúska.A Milan Mišún dorazil dopoludnia pred zápasom, "spomína dve (staro) nové tváre svojho tímu Klusáček.

"Počas celej prípravy sme so zostavou museli veľa točiť, testovali sme hráča a to sa prejavuje," pokračuje.

Sobotný generálka však ukázala aj pozitívne veci.

V úvodnej polovici sa osvedčila spolupráca dvoch jihlavských útočníkov - Murise Mesanovic a jeho nového parťáka Pavla Dvořáka. Tí spoločnými silami zariadili tri góly domáceho tímu.

"Zatiaľ sa spoznávame, zohrávame. Myslím ale, že to nie je len o nás Murisovi, ale že by sme sa potrebovali viac zohrať tiež so zálohou, "všíma si Dvořák, ktorý premiéru v domácom prostredí ozdobil gólom.

" Samozrejme to nie je len o góloch .Hlavné bude, aby aj naša hra bola dobrá, "praje si letné posila z Hradca Králové. "Keď to tak bude, verím, že nejaké góly prídu.


Či bet3 65 stavky už odo mňa, alebo od niekoho iného. "A Vysočina ich bude potrebovať!

Už v sobotu ju totiž čaká náročný štart majstrovské sezóny: v úvodnom kole Synot ligy privíta pražskú Spartu. "Nebude to jednoduchý zápas," tuší Klusáček. "Ale pre chlapcov je to veľká výzva. bet365 Hráme doma, verím, že nás povzbudí aj diváci. A budeme sa prať, "sľubuje.

" Na začiatok ligy sa tešíme. Dúfame, že príde veľa ľudí a že zápas nejakým spôsobom zvládneme, "želá si Dvořák.

FC Vysočina Jihlava vs. FC MAS Táborsko 4: 2

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése