2017. július 20., csütörtök

Nový začiatok škrípal. Budějovice ale majú na zlepšovanie času dosť

Buďte s nami pri novom začiatku. Týmto sloganom lákajú druholigoví futbalisti Dynama České Budějovice na svoje domáce zápasy.

bet365 mobil A ako to vyzeralo v praxi? Lacnejšie lístky. Originálne dresy za polovicu ceny. Zaistenie zápasu, ktoré má prvoligové parametre. Novo zložené mužstvo. A slušná kulisa. Divákov bolo len 1 561, ale fandili domáci aj hostia a dokázali vytvoriť búrlivú atmosféru. Z marketingového hľadiska klub pre nový začiatok a obrodu urobil maximum. Len futbalovo zatiaľ zaškrípalo.

"Ja osobne som sklamaný, pretože chlapcov poznám z tréningu a viem, čo dokážu. Boli poondiaty, nervózny od prvej minúty.Mala to byť jednoducho iná jazda, "hodnotil druhé stretnutie svojho nového celku tréner František Cipro.

V príprave totiž prestavaný a omladený tím svojimi výkonmi aj prístupom fanúšikov namlsal.


A dobrou pozvánkou na bet365 bonus Strelecký ostrov bol aj prvý zápas vo Vlašimi, v ktorom síce Juhočesi remizovali, ale v druhom polčase domáci celok prehrávali.

Po zápase žehral tréner na zlú koncovku, ale pri domácej premiére jeho zverenci nemali čo zakončiť. Nemali šance bet365 a chýbalo viac nasadenia aj zápalu pre hru.Pri zranení Benato boli v základnej zostave len traja hráči starší ako 24 rokov - brankár Křížek, obranca Novák a stredopoliar Šimák.

Ten štvrtý, Richard Kalod, prišiel až v priebehu bet365 stavky druhého polčasu a tri minúty pred koncom šťastnú bránkou vyrovnal na konečných 1: 1. Mladý tím ťarchu zodpovednosti za úspešný štart sezóny nezvládol a hru z prípravy do majstrovského duelu nepreniesol. Neskúsenosť nenahradil ani bojovnosťou.

"V útoku sme vlastne nemali pre koho hrať. Až keď prišiel Riško Kalod, tak sa to trochu zmenilo. Podržal si loptu, odskakovala. Mladí hráči by sa mali poučiť, ako sa bojuje o základnú zostavu.Od neho to bolo príkladné, "posťažoval sa skúsený stredopoliar Jan Šimák.

Aj keď začiatok zaškrípalo, dôvod panikáriť zatiaľ Budějovičtí po jednom nepodarenom zápase nemajú. Veď každý reštart potrebuje trochu času. A navyše hon za postupom ako cieľ nikto nevyhlásil.

bet 3 65

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése