2017. április 14., péntek

Alex Hales hity popruhy a pomáha Anglicka pobrežia k ÚDV vyhrať proti Pakistanu

Premenená strana Anglicka, aj keď jedna obsahujúca presne tých istých 11 hráčov, ktorí na rovnakom ihrisku vystupovali tak teplo v stredu, úplne prekonala Pakistan v druhom jednodňovom medzinárodnom turnaji. Séria je vyrovnaná, keďže tímy sa dostanú do čela pre Sharjah. Anglicko, ktoré vyskúšalo Alex Hales, vyhral 95 krát, ale pre tvár šetriace sny 64 Sarfraz Ahmed by marža Boli viac.Pakistan v Anglicku: druhý ODI - ako sa to stalo Čítať viac

Tridsať batsmen, Hales, Jason Roy a Joe Root, ktorí zhromaždili 10 medzi nimi pred 48 hodinami, 283 beží.Potom nahadzovačovi, vyvolané úvodným kúzlo David Willey je, boli schopní uložiť zovretie o Pakistane, ktorý bol nikdy zlomený. Prepúšťať Mohammed Hafeez, ktorý trápi Anglicku za posledný mesiac, za kačica pomohol nesmierne.

Zrazu tam bol na jar v kroku všetkým hráčom. Môže sa stať, že ich dôvera bola posilnená tým, že sa brániaceho podstatnú celkom, ktorého základy boli položené Hales. To môže byť medzníkom smena pre začatie pálkara, upokojujúce jeho obavy a zvýšiť jeho confidence.David Warner dvojaký storočia stavia v Austrálii pod kontrolou proti New Zealand Čítajte viac

Hales, mužom zápasu, povedal bodovanie set bol "veľmi zvláštny pocit.Budem si to pamätať na dlhú dobu. "Bol nejakú dobu a pozná úskalia pri pohľade príliš ďaleko dopredu, takže skôr ako sa sústrediť na to, či toto klepanie môže zvýšiť svoje testovacie vyhliadky v Juhoafrickej republike, vyjadril potešenie, že jeho smena a toto víťazstvo stále nažive o anglickej šance na výhru na jednodňové série.

vyzeral úľavo u muža, ktoré už vyprodukovalo iba dve polovičky storočia a získala najlepšie hodnotenie 67 v 20 ODI smenách. Tu bol úžasne meraná a uistil, čaká na svoju príležitosť pred otvorením ramenami.Mimo T20 krikete bolo jednoduché jeho najlepší smena pre Anglicku.

Pôvodne to bol Roy, ktorý padol do oka s drzým reverznej hitu pre štyroch proti Jásir Shah a autoritatívne zadné nohy pohon nasleduje odmietavým zložiť Wahab Riaz. Niekedy sa robí odpaľovanie sa zdá tak prirodzené k nemu ako bol darebáctva k pôvodnému JR. Spoločne dvojice otvorenie pridal 102 v 18 overs načo Roy nedbalo štiepané loptu do polovice-on.

Jeden deň Roy by mal ísť na tri údajov za Anglicko a bude liečiť, ale v tomto prípade Hales sa uistil, že bol človek zarábať na jeho začiatku.Boli tam dva mohutné šestky off Jásir, ktorý bol nález obal reaktora ako nepolapiteľný ako ktorýkoľvek anglické nohy baňa na povrchu, ktoré nepomohlo pr� �čky toľko, ako sa očakávalo.

Hales krátko zaváhal, keď sa zrazu hral a zmeškaných štyrikrát v rade proti obra Mohammed Irfan. On spamätal práve včas, aby zamiesť Iftikhar Ahmed dva behy pred začatím svojej oslavy na dosiahnutie tri postavy. . Čoskoro po Hales bol obratne porazený Sarfraz pri pokuse zamiesť

Root hrali úžasne na dosiahnutie svojho pol storočia, ale keď začal slogging koncom bol bezpohlavní; Napriek veľkým výkyvom netopiera jeho posledný 10 beží trvalo 17 lôpt.Avšak žiadny z batsmen darilo v posledných 10 do ďalšieho obdobia, počas ktorých Anglicko strelil kuriózny a neuspokojivé 56 na tri.

Potom Pakistan boli ešte bezmocný vo svojom prvom 10, po ktorom bolo 19 pre dve osoby. Willey, neopísateľný v prvom ODI, objavili perfektnú rytmus a len toľko švih k problémom so palkárovi

Čoskoro Babar Azam bol LBW, hral okolo jeho prednej podložku. Potom Willey vzal rozhodujúce brá nky Hafeez, vystihuje Jos Buttler z dodávky, ktorá šikmo naprieč pravák.

Odtiaľ Pakistan nikdy ohrozená Chris Woakes, obdivuhodne disciplinovaná, zdvihol ďalšie tri góly.Iftikhar, nervózny debutant bol chytený v polovici-na, Shoaib Malik vytiahol krotce k midwicket a potom otvárač Azhar Ali, ktorý liezol na 22, bol oklamaný rezačkou a unikal preč vnútorný okraj.

Paul Farbrace, asistent tréner, vysvetlil, ako sa tím trénovať cítil Woakes nebol ujížděl dosť rezačky na tomto povrchu v stredu. Tu bol náznak, že táto strana Anglicka, mladý a nespoľahlivý keď môžu byť, sú pripravení počúvať, upraviť a vylepšiť.Rovnako ako povzbudivé, bolo, ako Adil Rashid, vychutnáva stranu odpaľovanie pod tlakom, bol tentoraz oveľa účinnejšie a úspornejšie ako Jásir.

Po bezútešnej priemernosti prvej ODI Anglicka produkoval výkon ako vyleštené ako átria ich hotela a mnohí z najväčších davu turné mieri a domov skôr.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése