2017. április 16., vasárnap

Severního Irska Michael O'Neill: Rád bych Francie na Euro 2016, ale ne v Anglii

46-letý je historický vedení Severního Irska na Euro 2016 z kvalifikační banku pět vyvolalo jásání a nevyhnutelně obdivné pohledy z klubu předsedů. Skutečnost, že Lawrie Sanchez získal vstupenku do Premier League ve Fulhamu po velmi málo mezinárodní úspěch s Severním Irsku by měl uvést vážnost ve kterém O'Neill se koná.

„Jsi nejlepší přítel každého z nás," O ‚Neill říká žhavým telefonní lince, a to především kvůli agentům. „To mě nemá vliv. Já vím, co jsem, a kdo jsem, kam chci jít. Budu zdvořilý k lidem, ale některé z nich mě rozesměje. To je podstata hry.Mám rád fotbal, miluju hru, ale je to nejvzácnější průmysl, ve kterém můžeš pracovat.


"Lidé se mě stále ptají, jak se cítím, na osobní úrovni. To je asi něco po několika letech od Sázkové kanceláře Bet365 té doby se budu podívat znovu. Smysl pro úspěch s námi dosud zcela nevyzrál.Je to spíše o: Bet365-Bonus čeká na Vás ‚To je první část odvedené práce, začněme se připravit na druhou'"

O'Neill bude ctít jeho roli v losování v sobotu. „Hraní Francii v zahajovacím utkání bude mimořádný zážitek," říká. „Myslím, že byste se podívat, aby se zabránilo Itálii z hrnce dva a pravděpodobně Anglie hry stejně, jednoduše proto, že pozornost kolem, které by mohly zastínit všechno ostatní."

O'Neill je v tomto štěstí pozici, že jsou schopni ovládat svůj vlastní osud. Bývalý manažer Brechin a Shamrock Rovers povede v Severním Irsku ve Francii a je pravděpodobné, že podepsat smlouvu na čtyři roky předtím.Kdy je tato doba uplyne, aniž by úspěšného přístupu k jeho službám, O'Neill nebude prošpikovaný zklamáním.

„Rád bych si myslet, že jednání by mohla rychle pokrok, ale stejně musím uznat, když jsem jít do klubu fotbalu, výzva, jaké by to bylo,"dodal. „Byl by to jiný pro mě výzvou. Nejdůležitější věc pro mě je ohnisko finále; co je před námi [o tom] by mělo být potvrzeno, řekl bych. Facebook Twitter Pinterest Michael O'Neill cítí maxima kvalifikaci na Euro 2016. ‚The dovednostmi a co jsem se naučil v průběhu čtyř let jistě pomůže, bez ohledu na další výzvu mé kariéry je,' říká.Foto: Andrew Paton / EPA

"To [kl ubový pohyb] je něco, co by přišlo na mou cestu, uvažoval bych, ale není to něco, co si myslím:" Zoufale se musím dostat do Anglie Teď mě netuší.

"Mezinárodní řízení je opravdu obtížné. Nemyslím si, že vás vedení klubu připravuje na tuto roli, ale dovednosti, které vyvinete jako mezinárodní manažer, vám pomohou v klubové situaci. Vaše schopnosti v oblasti řízení člověka musí být velmi jemně vyladěné, spíše než na úrovni klubů, protože máte menší sílu.

"Nemůžete prodat zpětné právo a podepsat další. Museli jsme najít Fleetwood Town pravý zpátečník a přeměnit ho na mezinárodní hráče.Pokud jste byli manažerem klubu, asi byste okamžitě ho prodat a koupit někoho lepšího. Takže dovednost-set, a to, co jsem se naučil v průběhu čtyř let jistě pomůže, bez ohledu na další výzvu mé kariéry je.

„The Northern Ireland práce sama o sobě je těžké. Jsme ve velmi obtí� �ném roce 2018 Světový pohár skupiny. - to bude obtížné pokroku"

V případě, že nejsou vynoří z úseku, který bude rovněž zahrnovat Německo, Česká republika a Norsko? O'Neill vyvolává úsměv. "Vím. Ty by mohly být staré zprávy v té době - ​​to je fotbal. Každý vždycky říká se dostat ven v nejvyšším bodě. Co se stane od nynějška do Francie bude zajímavé.Spousta míst přijde v Anglii.

„Dilema je prostě kdyby mě někdo chtěl, a přistoupil k IFA mezi současností a finále. Můžete nikdy vypadat příliš daleko; existuje spousta věcí, které nejsou v mé kontrole. Budete blížit tyto věci, pokud se vyskytnou.

„Mou prioritou teď je dostat se do Francie a uvidíte, jak se smluvní jednání pokračovat. Stejně tak má pověst je pravděpodobně v nejvyšším bodě a vy nevíte, jak lidé budou reagovat na to."

O'Neill má pevné názory na moderní den roli manažera. „V klub fo tbalové budete řídit tým," vysvětluje. „Ty se jen snaží vyhrát hry a řídit tým. Což je v podstatě důvod, proč ve fotbale tolik klubů jsou v prdeli.Nemusíte mít výhodu řízení club.Euro 2016 losování: vytvořte si vlastní skupinu etapa Více

„Dívám se na krátkodobý výhled ve fotbale nyní a tato podivná teorie, že další manažer bude dělat pozoruhodně odlišné. Kdo dělá rozhodnutí [nad manažerem]? Kolik lidé dělat rozhodnutí, realisticky, víte?To je povaha hry nyní v Anglii."

V týdnu Alan Pardew tvrdil Anglie by se mělo změnit správce po každém turnaji, O'Neill nabízí kontrastní zobrazení, byť z důvodu okolností.

„Jedná se o čtyři roky práce teď, protože máme mnoho hráčů, kteří se považují za svůj dlouhodobý mezinárodní budoucnost na konci turnaje," říká. „A myslím, že mají nárok na to. Oni byli velcí Northern Ireland hráči, hráli po řadu let, jdou d o šampionátu. Mohou rozhodnout, že je to správné načasování pro ně to nazývat den.

„Samozřejmě jako manažer bych se snaží přesvědčit jinak, protože nemáme hotové náhrady.Máme mladší hráče na nižších úrovních, kteří by měli alespoň jednu kampaň, aby se dostali do rychlosti. Bude nám to vždycky čas na vybudování týmů. "O'Neill se znovu usmívá, když si vzpomněl na čas, který cítil, že je součástí" nemožné "scény. Konkrétně poté, co v září 2013 ztratili kvalifikaci Světového poháru do Lucemburska. "Vzpomínám si, že v noci myslím v hotelovém pokoji:" Zbývají jen dvě hry, to bude. Nechtějí mě, ani nejsem si jistý, že to chci dělat, "říká O'Neill. "[Bývalý asistent] Billy McKinlay mi řekl:" Někdo jiný bude mít tu výhodu z naší práce zde. "" Jak vzájemná vytrvalost dělala divy. "

Sázení na Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése