2017. április 18., kedd

Sam Allardyce varuje Sunderland nespoliehať sa na ďalší zázrak úteku

"Do riti," bola manažéra tupý, jednoslovný odpoveď na otázku o spôsobe decembra sa rozvinula na strane, ktorá sa teraz prišli o posledných päť hier, pripúšťa 12 gólov v tomto procese. Niektorí skôr farebné zaklení možno očakávať, že by sa Sunderland opäť naraziť pri Aston Villa navštíviť Stadium of Light v sobotu.

"Je to najväčší zápas sezóny, takže nesmieme zlyhať znovu biedne," hovorí Allardyce. "V poslednej dobe sme narazili na veľkú hru [1-0 domáci porážka proti Watfordu] sme zlyhali, takže musíme držať naše nervy proti Villa.Musíme sa uistiť, že sme vyhrali. "Rémi Garde hovorí, že jeho Aston Villa hráči potrebujú veriť v sami Viac

Panuje zhoda, že Rémi Garde nemá prakticky žiadnu nádej na udržanie Villa zdola umiestnený v Premier League , ale 19. umiestnený Sunderland majú len štyri viac bodov a pozrite sa do nehrozí odrezaní od zvyšku tabuľky.

"Musíme sa stala aktívny," hovorí Allardyce, ktorý šokoval určitými zamlženost hráčsky o základnej obrannej polohy, sa uchýlili k nejakej, nudne 'opakujúce sa školenia. "Villa bude pravdepodobne sedieť a hrať na protiútoku. Pokúsi a zmariť nás, takže musíme sa uistiť, že prevzatie kontroly z hry a rozbiť je.Máme 12 bodov a myslím, že budeme potrebovať 38, aby zostali hore. Je to všetko o držaní nervy. "

Michael Gray, bývalý Sunderland ľavou zadnou, označil svoju starú stranu,mid-table Championship'kalibru, ale Allardyce je neústupný pátranie prežitie nie je opustený príčina , "Nebol by som tu, keby som si nemyslel, že by som nás mohol držať krok," tvrdí Dick Advocaat nástupc u.

"Keby to tak bolo mi pokojne zbaliť kufre teraz. Ale musíme byť dôslednejší. Vidím niektoré veľmi dobré výkony a potom som sa pozrieť na nejaké tie veľmi zlé z rovnakých hráčov.To musí byť vyrezať. - a rýchlo "Liverpool Jürgen Klopp smeje off Sama Allardyce je,měkkou nemeckého posměšek'Celý článok

Sunderland manažér hovorí skôr nostalgicky, asi chcel poslať svoj tím, aby sa viac ako Watford ' , ale je to len niečo málo cez štyri roky od Martin O'Neill sa podarilo Steve Bruce na Wearside a okamžite odhalila veľmi odlišnú šablónu. "Chcem, aby nás videli hrať ako Barcelona," povedal priaznivcov.

V tej dobe mnoho Permanentka držitelia ešte kúpil do bývalého predsedu Niall Quinn hovoriť o nástupe na "čarovnom koberci jazdy", ale následná séria potýčok zostup pod O'Neill, Paolo Di Canio, Gus Poyet a Advocaat opustil miestnych vďačný za malé milosrdenstvo.

cestou riaditeľ futbalo vého systém bol zavedený a následne vyradené Ellis Short, vlastník.Ale hráč nábor zostal takmer rovnomerne zlá. Ostatné konštanty zahŕňajú časté porážky proti takmer ktokoľvek okrem Newcastle - Sunderland porazil svojím miestnym súperom šesťkrát po sebe. - a mimoriadnu vernosť davu v priemere viac ako 40.000

Tento prekvapujúce beh na úspech proti Newcastlu je sugestívne tímu, ktorý môže vzbudiť sám, keď na tom záleží - podozrenie potvrdzuje závery posledných dvoch sezónach.Akonáhle Advocaat nahradil Poyet vlani na jar Sunderland prežil vďaka trom víťazstvu a tri ťahy vo svojich záverečných deviatich hrách, zatiaľ čo rok predtým sa im podarilo štyri víťazstvá a remízu v ich uzavretia šiestich svietidiel.

Vzhľadom k tomu, že beh predstavoval víťazstvo chelsea a Manchester United, Poyet daboval ich veľký útek "zázrak".Nemal preháňať; Pred dvoma rokmi Sunderland stal sa len druhý tím, aby sa vyhli zostupu z Premier League potom, čo bol dna na Štedrý deň.

Podľa nového roka 2014, aj keď oni zbieral 14 bodov, z toho dve viac ako Allardyce tímu teraz. "Musíme začať vyhrávať - ​​a to rýchlo," hovorí muž, ktorý po tom, čo experimentoval s piatimi vzadu a variácie 4-3-3, sa v pokušení prejsť na 4-4-2 konfiguráciu, ktorá by mu umožnila spárovať Jermain Defoe sa Steven Fletcher v útoku. "Povedal som hráčom, že nemôže závisieť na inom poslednú chvíľu uniknúť; tam je nepravdepodobné, že by ďalší zázrak. "

To nepomôže, že Lee Cattermole sa potýka s následkami chrbta problém.Bojovný, vplyvný záložník začala každý zápas, v ktorom Sunderland ste získali body v tejto sezóne, ale v druhej polovici roka stredajšej 1-0 domácej prehre Liverpoolu sa zdalo sotva behať.

Pri výlete do Swansea a návšteva z Bournemouth kysne januára by mohli byť zlomový mesiac po ôsmej-best odmeňov aní čaty najvyššej triede, ale Allardyce nádej na zavedenie novej tváre sú obmedzované krátka je pochopiteľné naliehanie, že nové autogramiády súhlasiť zmlúv, ktoré obsahujú ustanovenia o aktivačnú 50% zníženie miezd v udalosť zostupom.

Viac okamžite, rôzne poranenia vyžadujú, aby Sunderland musí opäť spoliehať na 36-ročný, stále škrípavým kolenami Wes Brown v stredu polovicu. "Aj liečiť každú hru teraz akoby to bol môj posledný, takže som viac, než sa na Villa," hovorí bývalý anglický obranca. "Je to hra, nemôžeme prehrať.Sme ďaleko bezpečnosť, ale bitie Villa by bol veľký krok vpred. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése