2017. április 11., kedd

Justin Gatlin vzdoruje posmešky pridanie najrýchlejší 100m kvalifikačný čas v Pekingu

Gatlin, dvakrát zakázaný pre dopovanie trestných činov, bol obsadený ako atletika číslo jedna darebák, a to najmä potom, čo dopingu kríza, ktorá zachvátila šport v posledných týždňoch.Ale 33-ročný Američan vyzeral veľmi pôsobivé, keď sa kvalifikoval nedeľného semifinále na Vtáčie hniezdo štadión s najrýchlejším časom dňa.

Gatlin úvod bol pozdravený s akustickými vysmieva, ale jeho čas bola to dôrazné vyhlásenie o zámere, a to aj s okrajovo ilegálne vetrom.

to bolo rýchlejšie než Usain Bolt má bežať po celý rok, a naznačuje, že je vo forme ísť rýchlejšie než jeho svetový osobné rekord 9.74secs prísť obchodné koniec súťaže .

Skrutka recepcie pri svojom návrate na scénu svojho prvého trojnásobný olympijský triumf získa predvídateľne ostrom kontraste, jamajský lapovanie potlesk, aj keď nebol schopný zodpovedali . jeho súper je čas

Bolt vyhral svoj tepla 9.96sec, hoci do mierneho protivetre

Gatlin odmietol čítať príliš do primárnej dobe, povedal :. "Aj šiel von a prevádzkoval prvý polku závodu naozaj dobre.Cítim sa dobre.

"Bolt urobil to isté v roku 2012. Pretekal pomalší v prvom kole, zdvihol ju v semifinále a rozdrvil ho vo finále."

Bolt povedal: ". nebolo to tak veľký, ako som chcel, aby to bolo, ale nečakal som prvý, kto bol veľký

" nesnažil som sa bežať rýchlo. Chcel som ušetriť toľko energie, koľko je to možné.Som v nádhernej tvare. "

Gatlin je 20-ročný kolega Trayvon Bromell bol druhý najrýchlejší kvalifikant v 9.91sec.

Došlo zmiešané správy pre britského kontinge ntu hoci.

Chijindu Betclic-Bonus ihneď po registrácii Ujah vyzeral pohodlne, keď taktovaný 10.05sec prejsť druhý vo svojej teplo, zatiaľ čo Richard Kilt, svetový a európsky vnútorný šampión, postupoval ako najrýchlejší ztroskotanec v 10.12sec.

Ale James Dasaolu bol vyrobený platiť za kolosálne a nevysvetliteľným chyby úsudku.


v olovených metrov od čiary Poobzeral sa a stratil všetku dynamiku, príchod domov na štvrtom mieste svojho tepla v 10.13sec prísť o semifinále o jednu stotinu sekundy.

Betclic-Vyzdvihnúť bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése