2017. április 16., vasárnap

Tam byl známou tváří v Srbsku v Albánii nepokojů - ale proč tam byl?

V úterý večer v Bělehradě fotbalový zápas začal, ale to neskončilo. Euro 2016 kvalifikační mezi Srbskem a Albánií byla opuštěna v prvním poločase po drone nese insignie takzvané „Velké Albánie" sestoupil na hřišti, což vyvolalo masovou rvačku včetně obou skupin hráčů, stevardů a ventilátorů.

Tyto scény byly pozoruhodné. Byly tam hráči bojují mezi sebou, jeden z nich byl zasažen plastovou židli u jedné z mnoha fanoušků, kteří vtrhli do hřiště, světlice a různé rakety hodil z tribuny. A uvnitř vše, co tam byla jedna známá tvář a vidět, že tvář byla skoro stejně šokující jako zbytek chaos.N eměl vlastně dělat to hodně, ale rozhodně upoutal pozornost médií po celém světě.

Jeho jméno je Ivan Bogdanov a ten poslední dělal zprávy jednu noc říjen v roce 2010, jak sedí na plot s kukla pokrývající jeho tvář, jeho tělo pokryté tetováním, drátová řezačka v rukách. Té noci byl krájení otevřené plot oddělující srbské příznivce ze svých italských hostitelů v Janově Stadio Comunale Luigi Ferraris, v jiném opuštěném evropské kvalifikaci.

Zdaleka nejvíce zarážející věc, o něm byla jeho klid, ale nedělá to. Nezdálo se bát policii nebo péče o následky, dokonce držel vyzvali ostatní fanoušky k účasti na násilný čin, zřejmě počítáno vyprovokovat hru, aby se zastavil.Facebook Twitter Pinterest Ivan Bogdanov, vlevo, napadne hřiště během utkání mezi Srbskem a Albánií tento týden. Fotografie: Marko Drobnjakovic / AP

Později jsme zjistili, že incident byl připraven dlou ho dopředu, že Bogdanov a jeho přátelé přišli v Janově tři dny náskok, a že - před několika hodinami kop -off. - nějak se dostal na srbského týmu autobusu a konfrontoval brankáře Vladimir Stojkovic, kteří se přestěhovali z Red Star (dále jen klub Bogdanov podporuje) na své hořké soupeři Partizán pár měsíců dříve

Mnoho teorií následoval o tom, kdo byl vlastně za mimořádných událostí a jaké jsou skutečné motivy byly.Srbští ultras, zejména ti, kteří sledují červenou hvězdou, tak početné a dobře organizovaná, ale jen zřídka následovat jejich reprezentace. I když některé z nich se objeví při hře, jsou povinni jednat jako jednotlivci a popírají jakékoli zapojení svých jednotlivých firem. Na plot v Janově, ale Bogdanov byl na sobě tričko s logem své firmy, což bylo dost neobvyklé.

Tradiční soupeření mezi národa největších klubů byl rychle opuštěný jako motiv, ve prospěch ši rší politický nebo trestný čin související kontext.Média spekulovala, že oba Bogdanov a jeho přátelé byli věnována zastavit hru v Janově, ale nemohl dohodnout na přesný důvod, proč a kdo by byl za ním.

Některé z nich hledali spojení s právem -wing extremisté v Srbsku, kteří chtěli, aby se zabránilo zemi před vstupem do EU, zatímco jiní znamenal, že je to jen další pokus o svrhnutí nepopulární Serbian FA prezident Tomislav Karadžiče. Ještě jedna teorie zahrnuje šedou zónu, kde organizovaný zločin a fotbal jít bok po boku, s bývalý fotbalový neformální prostředek podezření z „chránit jeho trávník."Jak to často je na Balkáně, to je velmi sporné, zda budeme vůbec zjistit pravdu.

Po incidentu Janov Bogdanov byl udržován v italské věznici po dobu několika měsíců, než byl přemístěn do Srbska, kde dalším odnětí svobody ho čeká na samostatném incidentu. Téměř dva a půl roku po zápase v Itálii byl nakonec propuštěn. Ve většině evropských zemí zapojit se do takového incidentu s vysokým profilem fotbalového souvisejících by znamenalo dlouhou zákaz stadion - pravděpodobně na celý život - ale takové věci prostě nestane v Srbsku.Bogdanov byl zpátky v hledišti na velmi další hře po propuštění ao měsíc později byl zachycen přední červenou hvězdou příznivce během Bělehradu „věčného derby".

Jeho využije v Itálii mu přinesl uznání na terasy a jen tři měsíce po jeho propuštění, byl v televizi znovu. Red Star hrál Chornomorets Oděsy v Europa League kvalifikaci a malá vzpoura začala v daleko stát po kontroverzním pokutového rozhodnutí.


Ukrajinská policie rychle podařilo dostat situaci pod kontrolou, ale většina lidí sledoval hru v Srbsku nemohl nevšimnout Bogdanov byl tam. „Jak proboha dostal na Ukrajinu?" Byla nejoblíbenější komentuje jeden z nejlepších webových stránek Srbska.A pak přišla Albánie hru a tam Bogdanov byl opět

Nicméně, to vlastně cítil trochu jinak. - a pokud tam byla jedna dobrá věc, aby vyšel ze strašných scén v úterý se stalo, že Bet365-Klikněte zde srbská public zdálo se obrátí proti němu. Tam bylo méně o „ano, ale to začalo" nesmyslu a více zavržení jeho přítomnosti nejen v hledišti, ale na hřišti stejně.Facebook Twitter Pinterest Srbsko v Albánii opuštěné poté, co létající létající vlajka vyvolala bitvu a vzpouru.

Na Twitteru a Facebooku došlo k veřejnému výhrůžku, kde drtivá většina lidí šokovala, že Bogdanovovi bylo umožněno vstoupit do jakékoliv hry Vůbec a myslet si, že čtyři roky po Janově, kdy b y se zúčastnil zničení mezinárodní hry, se setkalo s téměř jednomyslným znechucením.

To je velký krok kupředu pro společnost, která má obrovské potíže při přijímání svých vlastních problémů . Doufáme, že média budou následovat. Dává mu přezdívky jako "Ivan hrůzný" nebo "šelma Janova", který hrál ve svůj prospěch a jen zvýšil jeho pověst mezi jeho vrstevníky.Muž, který do té noci v Itálii nebyl jméno i mezi svými kolegy Crvena Zvezda příznivců proměnila v celosvětovou celebritou, získat podporu a herní účet bet-at-home obdiv z mnoha stran, dokonce se stávat tvář mezinárodního hnutí ultras.

Nyní, nicméně, to je doufal, že příliv se otočil a srbská FA a vláda bude jednat. Bude to dlouhá cesta, ale je to cesta nejlépe zahájena jednání s problémy, jako je Ivan Bogdanov. K vám pot é, srbské FA a vládou.

Bet365-Podrobnosti zde

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése